Missie / visie

Onze visie is om een toonaangevende ergotherapie praktijk te zijn, bekend om maatwerk in zelfstandigheid.

Ergo Den Bosch heeft als doel om praktische en doelgerichte zorg te bieden aan volwassenen en ouderen. Wij bieden zowel zorg aan huis als op onze praktijk. Onze belangrijkste focus ligt op het bevorderen van langdurig zelfstandig functioneren van cliënten in hun eigen omgeving. We geloven in een persoonsgerichte aanpak, waarbij de individuele behoeften en doelen van de cliënt centraal staan. Door onze expertise op het gebied van Dementie, MS, Parkinson, NAH, oncologie en COVID19 kunnen we gespecialiseerde zorg op maat leveren. We streven ernaar om onze cliënten te ondersteunen bij het behouden van hun autonomie en het optimaliseren van hun functioneren.

Door nauw samen te werken met andere disciplines en te luisteren naar de wensen van onze cliënten, streven we naar een holistische en geïntegreerde benadering van zorg.

Bij onze praktijk werken we zonder wachtlijst, omdat we begrijpen dat tijdige zorg van groot belang is.

Beste lezer,

Op dit moment hanteren wij een wachtlijst. Voor deze wachtlijst nemen wij nieuwe hulpvragen aan voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website of bellen naar 073-6441167. Door drukte zijn wij op dit moment telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek daarom de voicemail in zodat wij u op een passend moment te woord kunnen staan. Ons excuses voor het ongemak.